Veganskt smink

Veganska produkter från ledande tillverkare •

Om oss

Vi tror på det unika i alla människor

October Stockholm AB grundades av Nina Holmgren som jobbar som frisör och make up-artist. Tanken med etableringen var att lyfta fram den individuella skönheten och att framhäva det som är unikt för alla människor. Grunden och mottot för oss är ”Be Different! Do Good!” och vi vill erbjuda tjänster och produkter som hjälper våra kunder att gå sin egen väg.

Miljövänliga val har alltid varit självklart för oss

Utöver att vi på October Stockholm AB har valt att arbeta med veganska och klimatsmarta smink- och hårprodukter låter vi också vårt intresse för miljön genomsyra resten av vårt arbete. Om vi skall delta på mässor eller göra kundbesök ser vi alltid till att välja transportsätt som ger ett så litet klimatavtryck som möjligt. Vi ger även tillbaka till samhället där vi för varje såld produkt skänker 1 krona till Bröstcancerförbundet och även ger ekonomiskt stöd till idrottsrörelsen för barn och ungdomar.

Vi lyfter fram svenska entreprenörer och varumärken

Det som gör October Stockholm AB så speciella jämfört med våra konkurrenter på marknaden är att vi har valt att stärka och lyfta fram svenska varumärken och entreprenörer inom vegansk skönhet. Alla leverantörer vi samarbetar med delar den syn vi har på hållbarhet och erbjuder veganska skönhetsprodukter för hela familjen. Vi vill göra skillnad i världen och ser vårt arbete som ett steg i rätt riktning, och vi hoppas att du vill vill samma sak!

 • VÄLKOMMEN TILL OSS

  När du söker efter miljövänliga veganska smink- och hudvårdsprodukter som håller högsta kvalitet.

  Adress
  Nygatan 45
  852 35 Sundsvall

  Telefon
  08-557 69 467

  E-post
  kontakt@vegansktsmink.se

  Orgnr
  556982-8006

     

OM OSS

När du söker efter miljövänliga veganska smink- och hudvårdsprodukter som håller högsta kvalitet.

Vegansktsmink.se kommer hantera din förfrågan för statistikändamål. OCTOBER STOCKHOLM AB kommer hantera dina kontaktuppgifter för att besvara prisförfrågan.

KONTAKT

Nygatan 45
852 35 Sundsvall

08-557 69 467

kontakt@vegansktsmink.se

Orgnr:
556982-8006