Veganskt smink

Veganska produkter från ledande tillverkare •

Hårförlängning

Vi är inte bara experter på veganskt smink, utan gör även hårförlängning på våra frisörsalonger i Hudiksvall och Sundsvall. Man kan sätta in en hårförlängning om man önskar göra håret längre, tjockare eller både och. Vid dylika behandlingar arbetar vi med SHE hår och keratinvax, som är en skonsam metod som inte skadar den egna hårväxten och ger ett naturligt resultat.

En frisör i Sundsvall med kunskap om extensions

Om du väljer att besöka oss för att göra extensions i Sundsvall inleder vi alltid arbetet med att noggrant gå igenom de önskemål du har. Du får bland annat berätta om den önskade längden på håret, samt berätta hur du vill att frisyren skall se ut. När vi har applicerat den mängd slingor som behövs kommer vi också klippa till frisyren så att förlängningarna inte syns och så att du får det fall i håret som du vill ha. Behöver du hitta produkter som vårdar ditt nya hår hjälper vi dig självklart med det på vår frisörsalong!

Hårförlängning

Ett bra val för hårförlängning i Sundsvall och Hudiksvall

Att välja rätt frisörsalong när man skall sätta i extensions är avgörande för om resultatet skall bli bra. Vi kan erbjuda:

 • Frisörer med korrekt utbildning och erfarenhet
 • Möjligheten att beställa SHE clip in-hår
 • Kostnadsfria konsultationer innan du bokar en tid

Vi gör hårförlängning till ett bra pris

Vilket pris du får betala för att göra en hårförlängning i Sundsvall och Hudiksvall är beroende på hur många slingor vi behöver använda. För att du skall få en uppfattning om den slutgiltiga kostnaden välkomnar vi dig att ta kontakt med oss för att boka in en gratis konsultation med en av våra frisörer. På salongen gör vi också andra hårbehandlingar, såsom klippning och färgning där vi använder oss av vegansk hårfärg. Vi ser fram emot att få träffa dig som tänker på hållbarhet och vill hitta en kunnig miljömedveten frisör!

 • VÄLKOMMEN TILL OSS

  När du söker efter miljövänliga veganska smink- och hudvårdsprodukter som håller högsta kvalitet.

  Adress
  Nygatan 45
  852 35 Sundsvall

  Telefon
  08-557 69 467

  E-post
  kontakt@vegansktsmink.se

  Orgnr
  556982-8006

     

OM OSS

När du söker efter miljövänliga veganska smink- och hudvårdsprodukter som håller högsta kvalitet.

Vegansktsmink.se kommer hantera din förfrågan för statistikändamål. OCTOBER STOCKHOLM AB kommer hantera dina kontaktuppgifter för att besvara prisförfrågan.

KONTAKT

Nygatan 45
852 35 Sundsvall

08-557 69 467

kontakt@vegansktsmink.se

Orgnr:
556982-8006