Veganskt smink

Veganska produkter från ledande tillverkare •

Vegansk hårfärg

På våra frisörsalonger i Sundsvall och Hudiksvall har vi ett brett utbud av veganskt smink  och utför även färgbehandlingar med 100% vegansk hårfärg där vi är utbildade av Vision Care. Möjligheterna med vegansk hårfärg är oändliga, och med den kunskap våra frisörer har kan vi både göra större och mindre förändringar i enlighet med de önskemål du har.

Vegansk hårfärg som ger naturliga resultat

När du kommer till oss för att applicera en miljövänlig hårfärg inleder vi alltid din behandling med en konsultation. Du får gärna ta med inspirationsbilder om du har sådana, så att vi på ett bra sätt kan planera hur vi skall gå tillväga för att kunna möta dina önskemål. Om du bokar en vegansk hårtoning eller färgning hos oss har du också möjlighet att i samband med behandlingen få håret klippt till den frisyr du önskar. Självklart gör vi även slingor och bottenfärgningar för dig som är ute efter det.

Vegansk hårfärg

Fördelar med vegansk hårfärg i Sundsvall och Hudiksvall

Det finns flertalet fördelar med att välja en miljövänlig hårfärg. Några av dessa är följande:

 • Du blir inte utsatt för parfymer och kemikalier
 • Veganska hårfärger är inte testade på djur
 • Vi använder endast certifierade och godkända produkter

Miljövänlig vegansk hårfärgning till ett bra pris

Om du är intresserad av att färga håret med vegansk hårfärg i Sundsvall och Hudiksvall är du varmt välkommen att kontakta oss på mejl, telefon eller att besöka oss på någon av våra salonger. Vi är extra stolta över att kunna vara en prisvärd frisör i Sundsvall och Hudiksvall med riktigt bra priser på alla de behandlingar vi erbjuder. Vi välkomnar både män och kvinnor till våra frisörsalonger. Utöver färgning erbjuder bland annat styling, hårförlängningar och skäggtrimning samt gör rakpermanent och vanlig permanent.

 • VÄLKOMMEN TILL OSS

  När du söker efter miljövänliga veganska smink- och hudvårdsprodukter som håller högsta kvalitet.

  Adress
  Nygatan 45
  852 35 Sundsvall

  Telefon
  08-557 69 467

  E-post
  kontakt@vegansktsmink.se

  Orgnr
  556982-8006

     

OM OSS

När du söker efter miljövänliga veganska smink- och hudvårdsprodukter som håller högsta kvalitet.

Vegansktsmink.se kommer hantera din förfrågan för statistikändamål. OCTOBER STOCKHOLM AB kommer hantera dina kontaktuppgifter för att besvara prisförfrågan.

KONTAKT

Nygatan 45
852 35 Sundsvall

08-557 69 467

kontakt@vegansktsmink.se

Orgnr:
556982-8006